Izlet v Stuttgart

VABILO NA STROKOVNI IZLET

19.05. – 21.5.2012

Spoštovani kolegi,

Izvršni odbor Oldtimer kluba Bela krajina vas vabi, skladno s svojim sklepom, da se udeležite 3-dnevne strokovne ekskurzije v STUTTGART in okolico.

Program:

  • 1.dan: vožnja do SIHSEIMA, kje si bomo ogledali največji evropski muzej letalske, vojaške in avtomobilske tehnike. Po končanem ogledu v okolici Stuttgarta večerja in prenočitev;

  • 2.dan: po zajtrku vožnja v STUTTGART, ogled MERCEDES-BENZ muzeja, PORSCHE muzeja ter delavnica na starem letališču MEILEN WERK kje obnavljajo stara vozila in so tudi na ogled že obnovljena vozila. Vrnitev na večerjo in prenočitev;

  • 3.dan: po zajtrku vožnja v SINDELFINGEN kjer si bomo ogledali proizvodnjo v tovarni MERCEDEZ-BENZ, kje izdelujejo najdražja osebna vozila v Evropi. Po končanem ogledu tovarne gremo še na kosilo katero je v ceni aranžmaja in pozno popoldne povratek domov.

CENA EKSKURZIJE: - 220€

- subvencionirana cena za člane Oldtimer kluba Bela krajina je 150€!

V ceno je zajeto: avtobusni prevoz z dodatnim šoferjem, dve nočitvi z polpenzionom, vstopnine po programu, zavarovanje, organizacija in vodič ter kosilo za prvi dan in tretji dan..

Poimenske in dokončne prijave sprejema Bogdan Stojanov na tel. 040-764-757 ali na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. do zapolnitve prostih mest. Kotizacije se vplačajo na TRR kluba.

Pozdrav

Janez Lozar, predsednik kluba